Inloggen

Recruitment Marketing Manager

Schiedam
Meer details
Match criteria
  • Recruiter

Over ons

Voor een collega uitzendbureau plaatsen we onderstaande vacature:

Bij Stipt Employment Services streven we naar een dynamische en inclusieve werkomgeving waar talent wordt erkend en gekoesterd. Onze visie is gebaseerd op het creëren van kansen voor zowel werkzoekenden als bedrijven, met een focus op het verbinden van talent met de juiste werkplekken. Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om de arbeidsmarkt te versterken door innovatieve wervingsstrategieën en een persoonlijke benadering.

Onze waarden zijn de kern van ons succes. Wij geloven in teamwork, integriteit, en continue groei. Onze toewijding aan klantgerichtheid en het overtreffen van verwachtingen kenmerkt onze aanpak. Als Recruitment Marketing Manager bij Stipt ben jij de sleutel tot het versterken van deze waarden, waarbij je internationale teams begeleidt en de brug slaat tussen onze kantoren in het buitenland en het hoofdkantoor in Nederland.

Functieomschrijving en verantwoordelijkheden

Als Recruitment Marketing Manager bij Stipt Employment Services ben jij de schakel tussen ons hoofdkantoor in Nederland en onze diverse wervingskantoren in het buitenland. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

  • Samenwerken met het recruitmentteam en managers en/of andere personen binnen Stipt om de wervingsbehoefte te begrijpen en te vervullen.
  • Begeleiding van teams in het buitenland: Je biedt ondersteuning en begeleiding aan onze teams in het buitenland, waarbij je hen helpt om succesvolle wervingsstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren.
  • Regelmatig contact met collega's in het buitenland: Je onderhoudt frequente communicatie met onze internationale collega's om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de branche.
  • Informatievoorziening: Je voorziet onze collega's in het buitenland van relevante informatie over de vraag en het aanbod in de arbeidsmarkt, zodat ze hun wervingsinspanningen effectiever kunnen afstemmen.
  • Bezoeken brengen aan kantoren in het buitenland: Met enige regelmaat zul je onze buitenlandse kantoren bezoeken om ter plaatse ondersteuning te bieden en de samenwerking te versterken.
  • Ontwikkelen en implementeren van recruitment marketingplannen: Je bent in staat om een doordacht marketingplan te ontwikkelen, te delen en op te volgen om onze wervingsinspanningen te optimaliseren. Dit omvat het gebruik van digitale marketingtools en social media om onze doelgroep te bereiken.

Wij vragen en wij bieden

  • Opleidingsniveau: HBO denk- en werkniveau.
  • Communicatievaardigheden: Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
  • Marketingkennis: Ruime kennis van marketingtools en -technieken, met de vaardigheid om innovatieve en effectieve wervingsstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren.
  • Creativiteit: Creatieve mindset met het vermogen om originele marketinginitiatieven te bedenken en te implementeren om het merk van Stipt te versterken en kandidaten te bereiken.
  • Analytisch vermogen: Sterke analytische vaardigheden om wervingsgegevens te interpreteren en het succes van verschillende wervingskanalen te meten, met het oog op continue optimalisatie.
  • Flexibiliteit: Bereidheid en vermogen om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en prioriteiten, en flexibel om te gaan met diverse taken en verantwoordelijkheden.
  • Zelfstandigheid: Het vermogen om zelfstandig te werken en initiatief te tonen bij het ontwikkelen en implementeren van wervings- en marketingplannen.

Wat bieden wij?

Bij Stipt Employment Services geloven we in het creëren van een werkomgeving die gedreven wordt door enthousiasme en innovatie. Als lid van ons team kun je het volgende verwachten:

  • Jong en Enthousiast Team: Werk in een dynamisch en gepassioneerd team dat gedreven is om samen successen te behalen.
  • Vrijheid voor Eigen Ideeën: Moedig je creativiteit aan! Wij waarderen initiatief en bieden je de vrijheid om eigen ideeën te verkennen en te implementeren.
  • Competitief Salaris: Het salaris wordt in overleg bepaald, waarbij we rekening houden met je ervaring en bijdrage aan het team.
  • Opleidingsmogelijkheden: Bij Stipt Employment Services investeren we in jouw groei. We bieden mogelijkheden voor training en ontwikkeling, zodat je je professionele vaardigheden kunt blijven verbeteren.

Indien deze uitdagende functie als Recruitment Marketing Manager bij Stipt Employment Services jou aanspreekt, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. Stuur je cv en motivatiebrief naar:

We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om jou te verwelkomen in ons team bij Stipt Employment Services.

Locatie

Schiedam

Publicatiedatum

24.10.2023

Deel deze vacature:
DDD Personeel B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.