Wij hebben direct inzetbaar personeel

Inloggen

Op zoek naar direct inzetbaar personeel?

Wij leveren direct

Op zoek naar direct inzetbaar personeel in de Industrie, logistiek, Schoonmaak, horeca of administratie? Of heeft u behoefte aan maatwerk? Neem contact op met een van onze klantontwikkelaars via 0622511728 of klantontwikkeling@dddpersoneel.nl.

Wij hebben per direct productiemedewerkers, heftruckchauffeurs, orderpickers, schoonmakers, brand en roetreinigers, ploeg chefs en meer.

Wanneer u de moeite neemt om te bellen, of uw gegevens achter laat, verzeker ik u dat u daar achteraf blij om zult zijn.

Wij komen graag met u in contact

DDD aanpak

Wij houden van Direct leveren, met Duidelijke afspraken en door Daadkracht te tonen. Bij ons krijgt u altijd de juiste kandidaat op het juiste moment. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen dat ze er zijn. Of het nou gaat om een productie of logistiek medewerker, een schoonmaker of een meewerkend voorman, tijdelijk of vast, parttime of fulltime. Wij staan voor Direct Duidelijk en Daadkrachtig.

De perfecte balans tussen vast en flex

Als werkgever weet u hoe belangrijk een goede balans is tussen vast, flex en detachering. Door uw organisatie uitgebreid te analyseren en samen met u naar uw wensen en ideeën te kijken, helpt DDD Personeel bij het vinden van de perfecte balans.

Direct inzetbaar

Of het nu gaat om flexwerkers, uitzendkrachten, gedetacheerden of vast personeel, iedereen die via DDD personeel aan de slag gaat, is gekwalificeerd, goed opgeleid en zeer ervaren. En dús direct inzetbaar.

DDD Personeel bespaart u tijd en geld

DDD Personeel regelt alles wat nodig is om tijdelijk personeel zo snel en efficiënt mogelijk bij u aan het werk te krijgen. Zo informeren wij de medewerker over uw bedrijfsreglement en instructies, vertonen uw bedrijfsfilm op onze locatie en verstrekken wij de juiste veiligheidskleding. En desgewenst nemen wij ook de hele planning, werving en selectie, payroll, RPO en aankomstcontrole uit handen. Dat bespaart ú tijd en geld.

Diensten

Menselijk kapitaal is uw meest waardevolle bezit. Recruitment is daarom een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel en het verbetert de continuïteit van uw organisatie. DDD Personeel helpt u graag bij dit proces. Door uw werving en selectie of RPO aan ons uit te besteden, haalt u betere kwaliteit in huis en bespaart u tijd en kosten.

We doen werving en selectie

Vinden van je juiste persoon voor een vaste functie binnen uw organisatie is tijdrovend. Heeft u wel een vacature, maar geen tijd? Laat DDD Personeel het doen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden. We screenen op onmiddellijke beschikbaarheid, we voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen. 

We doen uitzenden

Uitzenden via DDD Personeel betekent dat u daadkrachtig personeel direct kunt inzetten als u het nodig heeft. Wij vinden, begeleiden en verlonen de juiste persoon op een tijdelijke functie binnen uw organisatie. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen direct voor de juiste kandidaat. Of het nu gaat om productie, logistiek medewerkers of Voormannen die ook mee kunnen werken? Wij zorgen dat u iedere dag de gewenste flexibiliteit heeft die u nodig heeft. 

We verzorgen uw RPO / maatwerk

Recruitment Process Outsourcing is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw recruitment processen. 

Wij verzorgen het gehele werving en selectie proces. Hierbij kunnen wij , des gewenst , uw werkenbijwebsite overnemen; social media campagnes draaien en meer . 
Graag komen wij met u in gesprek hoe wij uw recuitment proces kunnen ondersteunen of zelfs geheel uit handen kunnen nemen. Wij bieden met RPO de mogelijkheid zodat de kandidaat heeft het gevoel dat hij/zij bij uw organisatie solliciteert. 

Download onze toepassingen Naar invulformulier

DDD zekerheden

Wij staan voor Duidelijk communiceren, Direct en Daadkrachtig handelen

DDD Personeel biedt u optimale zekerheid en is volledig gecertificeerd. DDD Personeel bezit alle belangrijke kwaliteitskeurmerken die waarborgen dat we voldoen aan onze financiële, fiscale en administratieve verplichtingen. Wij bieden optimale zekerheid voor iedereen in de keten van het werkgeverschap en de garantie dat salarissen, afdrachten en belastingen worden betaald. 

DDD Personeel is aangesloten bij de NBBU, NEN - 4401 en het SNA - Keurmerk. Wij zijn VCA gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige diensten, zekerheid en ouderwetse betrouwbaarheid. 

Wij zeggen wat we doen en doen wat we hebben beloofd.

  

Bel of mail voor een afspraak. DDD Personeel maakt graag tijd vrij voor een gesprek dat resulteert in een langdurige én goede relatie.

Wij komen graag met u in contact

DDD Personeel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.