De leukste banen in de logistiek, productie en schoonmaak

Inloggen

DDD Personeel

Direct een leuke baan?

Bij DDD Personeel geloven we in de persoonlijke aanpak. Ben je op zoek naar leuk en passend werk? Solliciteer op een van onze vacatures. Wij nodigen je vervolgens uit voor een face to face kennismakingsgesprek waarin we alle tijd nemen om jou te leren kennen. Wie ben je? Wat doe je het liefst? Wat zijn je wensen en talenten? En wat voor soort werk past het best bij jou?

Schrijf je in

Heb je niet de juiste diploma’s?

Geen probleem wij hebben ook vacatures waar je geen diploma voor nodig hebt. Wil je aan je toekomst bouwen? Wij helpen je met het behalen van certificaten zodat je je verder kan ontwikkelen.
Bekijk onze opleidingen en carrière mogelijkheden.
Bouw aan je toekomst

Bent u Opdrachtgever en zoekt u Personeel?

Direct de juiste man/vrouw op de juiste plek. Dat is ons doel, daar halen wij onze energie uit en daar maken wij ons hard voor. Al ruim 20 jaar, iedere dag weer. Wij geloven in excellente uitvoering van onze diensten: uitzenden en werving en selectie. Alleen zo helpen wij onze klanten verder, maken we ze sterker en vergroten we hun concurrentiepositie. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact.

Neem contact op of Lees meer

Direct, Duidelijk en Daadkrachtig in uitzenden en werving en selectie.


Volg ons op instagram

DDD Personeel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.