Wij hebben direct inzetbaar personeel voor productie, logistiek & schoonmaak

Inloggen

DDD aanpak

Wij leveren Direct, met Duidelijke afspraken vooraf en door Daadkracht te tonen.
Bij ons krijgt u altijd de juiste kandidaat op het juiste moment. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen dat ze er zijn. Of het nou gaat om een productie of logistiek medewerker, een schoonmaker of een meewerkend voorman, tijdelijk of vast, parttime of fulltime. Wij staan voor Direct Duidelijk en Daadkrachtig.

Wij komen graag met u in contact

De perfecte balans tussen vast en flex

Als werkgever weet u hoe belangrijk een goede balans is tussen vast, flex en detachering. Door uw organisatie uitgebreid te analyseren en samen met u naar uw wensen en ideeën te kijken, helpt DDD Personeel bij het vinden van de perfecte balans.

Direct inzetbaar personeel

Of het nu gaat om flexwerkers, uitzendkrachten, gedetacheerden of vast personeel, iedereen die via DDD personeel aan de slag gaat, is gekwalificeerd, goed opgeleid en zeer ervaren. En dús direct inzetbaar.

DDD Personeel bespaart u tijd en geld

DDD Personeel regelt alles wat nodig is om tijdelijk personeel zo snel en efficiënt mogelijk bij u aan het werk te krijgen. Zo informeren wij de medewerker over uw bedrijfsreglement en instructies, vertonen wij uw bedrijfsfilm op onze locatie en verstrekken wij de juiste veiligheidskleding. En desgewenst nemen wij ook de gehele planning, werving en selectie, payroll, RPO en aankomstcontrole uit handen. Dat bespaart ú tijd en geld.

DDD Personeel B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.