De leukste banen in de logistiek, productie en schoonmaak

Inloggen

Antwoord op je vragen

Hoe schrijf ik me in bij DDD Personeel?

Heb je een leuke baan van DDD Personeel gezien?

 • Bekijk onze banen!  Solliciteer op de baan die je leuk vindt. 
 • Schrijf je in!  Je solliciteerd dan niet op een specifieke functie. 
 • Je kan ook persoonlijk contact opnemen. Bel ons op via 010 243 08 98 of mail naar info@dddpersoneel.nl.
  Wij nemen vervolgens contact me je op voor het maken van een persoonlijke afspraak.
  Zonder afspraak kunnen wij helaas je inschrijving niet afronden.

Wat moet ik meenemen als ik me wil inschrijven?

Als je een afspraak hebt gemaakt om je in te schrijven, moet je het volgende meenemen:

 1. Een geldig paspoort of identiteitsbewijs (GEEN rijbewijs)
 2. Tewerkstellingsvergunning, indien van toepassing
 3. BSN (Burger Service Nummer)
 4. Bankpasje en IBANnummer
 5. Pasje van je zorgverzekeraar
 6. Je CV (een overzicht van je opleidingen, werkervaring en vaardigheden)

Wat moet ik meenemen als ik ga werken?

Voordat je via DDD gaat werken, kom je nog een keer bij ons langs en laten we je een instructiefilm met de werkzaamheden zien. Tevens ontvang je een instructieboekje waarin alle werkzaamheden en regels nog eens staan uitgelegd. Ook ontvang je een overzicht van spullen die je de eerste werkdag mee moet nemen. Van DDD ontvang je een routebeschrijving of je rijdt mee met een  DDD-auto. 

Wanneer en hoe lever ik mijn gewerkte uren in?

In de meeste gevallen hangt er bij onze opdrachtgever een kloksysteem. Je gewerkte uren worden zo automatisch geregistreerd. 
Is dit niet het geval dan krijg je van ons een werkbriefje, deze moet je zelf invullen en laten tekenen bij de opdrachtgever. Zorg dan dat dit werkbriefje, getekend, iedere maandagochtend binnen is bij DDD.

Wanneer betaalt DDD mijn salaris uit?

De verwerking van de gewerkte uren vindt iedere week plaats op maandag en dinsdag. Dit is afhankelijk wanneer wij de uren van onze opdrachtgever binnen krijgen.  Als de gewerkte uren verwerkt zijn, staat je salaris uiterlijk VRIJDAG op je rekening.

Hoe vaak ontvang ik een salarisstrook?

Je salaris krijg je iedere week uitbetaald. Via de e-mail ontvang je dan een loonspecificatie. Daarop staat het totale loon vermeld (inclusief toeslagen) dat je hebt verdiend. Je kunt daar ook op lezen hoeveel uren je hebt gewerkt en wat er aan belastingen en premies sociale verzekeringen op het loon is ingehouden. Op de loonspecificatie staat ook aangegeven welk (bruto)bedrag je hebt opgebouwd aan vakantiebijslag en kort verzuim en hoeveel vakantiedagen je hebt gespaard.

Hoeveel vakantiedagen heb ik per jaar?

Bij een volledige werkweek bouw je gemiddeld twee vakantiedagen per maand op. Onderaan je loonstrook vind je een overzicht van het aantal uren dat je opgebouwd.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Als je ziek bent, meld je dat direct bij het bedrijf waar je werkt en vervolgens bij DDD.Doe dit uiterlijk voor 9:00uur. In de loop van de dag nemen wij nog even contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Ook melden we je ziek bij het UWV. Binnen twee dagen na de ziekmelding neemt het UWV telefonisch contact met je op. Het is belangrijk dat je altijd bereikbaar bent en dat je niet vergeet je weer beter te melden.

Ik wil een dag vrij. Hoe lang van tevoren moet ik dat doorgeven?

Als je een dagje vrij wilt, meld je dat minimaal drie werkdagen van tevoren. Bij het maken van je werkrooster kunnen wij er dan rekening mee houden en de opdrachtgever tijdig informeren dat je een vrije dag hebt opgenomen.

Wanneer krijg ik mijn vakantiegeld?

Dat ontvang je eind mei of als je stopt met werken bij DDD, na 5 weken geen salaris, wordt je eindafrekening de 6e week betaald.

Loonbeslag?

Wij zijn verplicht om een loonbeslag in te houden. Bij vragen inzake je loonbeslag adviseren wij om contact op te nemen met de betreffende deurwaarder.

Klachten

Als je een klacht hebt vinden wij dit heel vervelend. Wij willen als DDD Personeel een excellente service bieden. Hierdoor zijn wel benieuwd naar je klacht. Iedere klacht nemen wij uiterst serieus en zullen wij inbehandeling nemen.
Je kan ons contactformulier gebruiken om hier een melding van te maken.

Ik voel mij gediscrimineerd. Bij wie kan ik dit melden?
Discriminatie - dus het uitsluiten van mensen op welke grond dan ook - is niet toegestaan. Daarom is het standpunt van DDD Personeel dan ook: wij discrimineren niet. Ook zijn wij alert op mogelijke discriminerende verzoeken van opdrachtgevers, want daar werken wij niet aan mee. 
Zie ons Anti discriminatiestatement

Heb je toch het gevoel dat je bent gediscrimineerd? Dat vinden wij vervelend. Je kunt dit aankaarten bij jouw contactpersoon (consultant) binnen DDD Personeel. Diegene zal jouw klacht altijd serieus nemen en - zo nodig - bespreken met zijn/haar leidinggevende binnen DDD Personeel.
Je kan ook ons contactformulier gebruiken om hier een melding van te maken.

 

Volg ons op instagram

DDD Personeel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.