DDD aanpak

Wij houden van Direct leveren, met Duidelijke afspraken en door Daadkracht te tonen.
Bij ons krijgt u altijd de juiste kandidaat op het juiste moment. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen dat ze er zijn. Of het nou gaat om een productie of logistiek medewerker, een schoonmaker of een meewerkend voorman, tijdelijk of vast, parttime of fulltime. Wij staan voor Direct Duidelijk en Doen.

Bereken uw inhuurtarief

De perfecte balans tussen vast en flex

Als werkgever weet u hoe belangrijk een goede balans is tussen vast, flex en detachering. Door uw organisatie uitgebreid te analyseren en samen met u naar uw wensen en ideeën te kijken, helpt DDD Personeel bij het vinden van de perfecte balans.

Direct inzetbaar

Of het nu gaat om flexwerkers, uitzendkrachten, gedetacheerden of vast personeel, iedereen die via DDD personeel aan de slag gaat, is gekwalificeerd, goed opgeleid en zeer ervaren. En dús direct inzetbaar.

DDD Personeel bespaart u tijd en geld

DDD Personeel regelt alles wat nodig is om tijdelijk personeel zo snel en efficiënt mogelijk bij u aan het werk te krijgen. Zo informeren wij de medewerker over uw bedrijfsreglement en instructies, vertonen uw bedrijfsfilm op onze locatie en verstrekken wij de juiste veiligheidskleding. En desgewenst nemen wij ook de hele planning, werving en selectie, payroll, RPO en aankomstcontrole uit handen. Dat bespaart ú tijd en geld.


Diensten:

Menselijk kapitaal is uw meest waardevolle bezit. Recruitment is daarom een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel en het verbetert de continuïteit van uw organisatie. DDD Personeel helpt u graag bij dit proces. Door uw werving en selectie, payroll of RPO aan ons uit te besteden, haalt u betere kwaliteit in huis en bespaart u kosten.

We doen werving en selectie

vinden van je juiste persoon voor een vaste functie binnen uw organisatie is tijdrovend. Heeft u wel een vacature, maar geen tijd? Laat DDD Personeel het doen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden. We screenen op onmiddellijke beschikbaarheid, we voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

We doen uitzenden

Uitzenden via DDD Personeel betekent dat u daadkrachtig personeel direct kunt inzetten als u het nodig heeft. Wij vinden, verlonen en begeleiden de juiste persoon op een tijdelijke functie binnen uw organisatie. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen direct voor de juiste kandidaat. Of het nu gaat om productie, logistiek medewerkers of Voormannen die ook mee kunnen werken? Wij zorgen dat u iedere dag de gewenste flexibiliteit heeft die u nodig heeft.

We doen payrolling

U heeft de juiste persoon al gevonden. Maak het uzelf makkelijk en bespaar tijd en geld. Wij zorgen voor de contractuele en administratieve afhandeling en de verloning. Wij treden op als juridisch werkgever en regelen alle administratie rond het dienstverband.

We verzorgen uw RPO / maatwerk

Recruitment Process Outsourcing is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw recruitment processen.

Wij verzorgen het gehele werving en selectie proces. Hierbij kunnen wij , des gewenst , uw werkenbijwebsite overnemen; social media campagnes draaien en meer .
Graag komen wij in gesprek u wij uw recuitment proces kunnen ondersteunen of zelfs geheel uit handen kunnen nemen zodat de kandidaat heeft het gevoel dat hij/zij bij uw organisatie solliciteert.

Download onze toepassingen

 


DDD zekerheden:

Wij staan voor Duidelijk communiceren, Direct en Daadkrachtig handelen.

DDD Personeel biedt u optimale zekerheid en is volledig gecertificeerd. DDD Personeel bezit alle belangrijke kwaliteitskeurmerken die waarborgen dat we voldoen aan onze financiële, fiscale en administratieve verplichtingen. Wij bieden optimale zekerheid voor iedereen in de keten van het werkgeverschap en de garantie dat salarissen, afdrachten en belastingen worden betaald.

DDD Personeel is aangesloten bij de NBBU, NEN - 4401 en het SNA - Keurmerk. Wij zijn VCA gecertificeerd. Als een van de eerste uitzendbureau’s waren wij gecertificeerd in fair Produce, wat veel in de agrarische sector wordt gebruikt. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige diensten, zekerheid en ouderwetse betrouwbaarheid.  

Wij zeggen wat we doen en doen wat we hebben beloofd.


 

Op zoek naar direct inzetbaar personeel?

Op zoek naar direct inzetbaar personeel in de de logistiek, productie, techniek, retail, horeca, schoonmaak en administratie? Of heeft u behoefte aan maatwerk? Neem contact op met een van onze klantontwikkelaars via 06-51680506 of klantontwikkeling@dddpersoneel.nl.

Wanneer u de moeite neemt om te bellen, mailen of laat uw gegevens achter laat, verzeker ik u dat u daar achteraf blij om zult zijn.

 

Bereken uw inhuurtarief

 

Ik zoek direct personeel

Op korte termijn goed, en gedreven personeel nodig? DDD Personeel zoekt én vindt gekwalificeerde en ervaren medewerkers voor functies in de logistiek,  productie,  techniek, retail, horeca, schoonmaak  en administratie. Zowel fulltime als parttime, van ongeschoold werk tot MBO-niveau, vast én flexibel.

Neem contact met ons op »

Snel personeel nodig?
Wij bellen u

Contact

Bel of mail voor een afspraak. DDD Personeel maakt graag tijd vrij voor een gesprek dat resulteert in een langdurige én goede relatie.

Adres

Schiekade 133-31
3033 BL Rotterdam

Recruitment en Planning

T 010 - 243 08 98
E info@dddpersoneel.nl

Administratie en facturatie

T 010 714 40 53
E administratie@dddpersoneel.nl