De leukste banen in de logistiek, productie en schoonmaak

Inloggen

Anti discriminatiestatement

Voor iedereen gelijke kansen

Iedereen verdient gelijke kansen op het vinden én behouden van een leuke baan. 
Discriminatie? Daar doen we dus niet aan! 
DDD Personeel maakt zich sterk voor  gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten.
Het anti discriminatie statement van DDD Personeel

  • Wij nemen geen discriminerende verzoeken aan van opdrachtgevers;
  • ondersteunen of faciliteren discriminatie niet;
  • onze medewerkers geven wij duidelijke instructie en training over het omgaan met discriminerende verzoeken;
  • brengen diversiteit onder de aandacht bij onze opdrachtgevers om bewustwording te creëren;
  • het thema discriminatie staat continu op de agenda.

Discriminatiegronden

Bij discriminatie gaat het om uitsluiting van mensen voor vacatures op grond van niet-relevante criteria. Een discriminerend verzoek van een opdrachtgever kan heel expliciet zijn, maar ook impliciet, doordat bijvoorbeeld eisen gesteld worden aan de kandidaten die onnodig hoog en/of niet relevant zijn voor de functie. Het standpunt van DDD Personeel is gelijk aan de wet en luidt dat discriminerende verzoeken nooit gehonoreerd mogen worden.
Ook onze medewerkers herkennen niet elk discriminerend verzoek en gaan soms onbewust mee in een wens van een opdrachtgever, omdat vaak onwetendheid een rol speelt. Het komt voor dat medewerkers van DDD Personeel een discriminerend verzoek signaleren tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bijvoorbeeld wanneer zij een vacature ontvangen waarin een leeftijdsgrens wordt aangegeven of als er specifiek wordt gevraagd om een man of vrouw. In zulke gevallen zullen wij onze opdrachtgevers informeren over wat wel en niet is toegestaan. Daarbij leggen we uit dat wij kandidaten altijd op basis van hun competenties selecteren en zo de ideale match maken.Mijn nieuwe item

Nee tegen discriminatie, ja voor diversiteit

DDD Personeel zegt nee tegen discriminatie en ja tegen diversiteit! Diversiteit is méér verschil op de werkvloer in onder meer nationaliteit, geslacht, seksuele gerichtheid en leeftijd. Daarnaast kan diversiteit aanwezig zijn door verschillen in werkervaring, culturele achtergrond en kennis.
Een divers personeelsbestand biedt meerwaarde voor je bedrijf, omdat dit onder andere:
  • Een grotere vijver voor talent biedt Als in je bedrijf een verscheidenheid aan mensen welkom is, heeft dat als voordeel dat je vist in een grotere vijver van talent.
  • Leidt tot meer innovatie Vernieuwende ideeën die daarvoor nodig zijn, vind je sneller als je team uit uiteenlopende mensen bestaat. Zij beschikken vaak over andere kennis en manieren van denken.
  • Leidt tot betere (bedrijfs-)resultaten
In een divers personeelsbestand bevinden zich medewerkers die beschikken over verschillende kennis, ervaring, competenties en manier van denken. Hiermee kunnen zij elkaar uitstekend aanvullen, wat leidt tot betere (bedrijfs-)resultaten.
Diversiteit loont! Laten we er samen voor zorgen dat iedereen ook echt gelijke kansen krijgt.

Het DDD Team

Wij staan voor jou klaar om direct de juiste baan te vinden en je te begeleiden.

Magda Dzwigala

Denise Navarro

Baliemedewerkster

Mark Nowack

Vita Kandavniece

Stefan van Wijgerden

Kelly Hertel

Philip van Raay

Volg ons op instagram

DDD Personeel B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.