De leukste banen in de logistiek, productie en schoonmaak

Inloggen

WAB, uw flex in 2020 garandeert

Op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in balans, (WAB) in werking. Daarmee veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Deze verandering in wet- en regelgeving heeft grote invloed op uitzenders in het algemeen. En dus ook op uw samenwerking met DDD Personeel en uw totale personeelsbeleid. Daarom vinden we het belangrijk om u goed te informeren over de inhoud en effecten van de nieuwe wet, de wijze waarop DDD Personeel de vereiste maatregelen doorvoert in haar dienstverlening, en de hieraan verbonden kostenstijging.

 

DDD Personeel heeft de werkprocessen zo ingericht dat wij vanzelfsprekend voldoen aan de wetgeving en ook uw organisatie hiermee kunnen helpen. 

In grote lijnen lichten wij dit toe in onze brochure "WAB_DDD_Uw flex in 2020 gegarandeerd".

In deel 1  'De kracht van DDD Personeel' staat kort en bondig hoe wij u flex in 2020 garanderen.

Deel 2 van de Brochure bevat de toelichting WAB in algemene zin. Kort en krachtige informatie over de maatregelen en consequenties met betrekking tot de volgende zes onderwerpen:

•    Contracten Ketenregeling

•    Ontslaggronden

•    Transitievergoeding

•    WW-premie

•    Oproepkrachten

•    Payroll-krachten

 

Naast deze schriftelijke informatie wil en kan DDD Personeel u helpen bij vragen zoals: Welke maatregelen zijn op mijn bedrijf van toepassing en hoe kan ik mijn organisatie zo goed mogelijk voorbereiden op de nieuwe situatie. Met de door juristen en arbeidsdeskundigen samen met DDD Personeel ontwikkelde oplossingen kunnen we u helpen. Een en ander kunnen we persoonlijk met u bespreken.

 

Heeft u interesse in een nadere toelichting? Of heeft u vragen? Neemt dan contact met ons op via WAB@DDDPersoneel.nl

 

WAB_DDD_Uw flex in 2020 gegarandeerd.pdf

Volg ons op instagram

DDD Personeel gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.