Meest gestelde vragen

Hoe schrijf ik me in bij DDD Personeel? 
Heb je een leuke vacature van DDD Personeel gezien en wil je daarop reageren? Maak dan eerst een afspraak via 010 243 08 98 of info@dddpersoneel.nl of vul het inschrijfformulier in. Wij nemen vervolgens contact me je op voor het maken van een persoonlijke afspraak. Zonder afspraak kun je je helaas niet bij ons inschrijven.


Wat moet ik meenemen als ik me wil inschrijven?
Als je een afspraak hebt gemaakt om je in te schrijven, moet je de volgende spullen meenemen: 1. Een geldig paspoort of identiteitsbewijs (GEEN rijbewijs) 2. Tewerkstellingsvergunning, indien van toepassing 3. BSN (Burger Service Nummer) 4. Bank- of girorekeningnummer 5. Pasje van je zorgverzekeraar 6. Je CV (een overzicht van je opleidingen, werkervaring en vaardigheden)


Wat moet ik meenemen als ik ga werken?
Voordat je via DDD gaat werken, kom je nog een keer bij ons langs en laten we je een instructiefilm met de werkzaamheden zien. Tevens ontvang een instructieboekje waarin alle werkzaamheden en regels nog eens staan uitgelegd. Ook ontvang een overzicht van spullen die je de eerste werkdag mee moet nemen. Van DDD ontvang je een routebeschrijving of je kunt meerijden met een van de DDD-auto’s. 


Wanneer en hoe lever ik mijn gewerkte uren in?
Aan de poort van verschillende opdrachtgevers hangt een vingerscanner waarmee je in en uit klokt. Je gewerkte uren worden zo automatisch geregistreerd. Als er nog geen vingerscanner hangt, houdt het bedrijf waar je gaat werken de uren bij. In sommige gevallen moet je een werkbriefje invullen. Zorg dan dat dit werkbriefje iedere maandagochtend binnen is bij DDD.


Wanneer betaalt DDD mijn salaris uit?
De verwerking van de gewerkte uren vindt plaats op maandag en dinsdag. Dit is afhankelijk wanneer wij de uren van onze opdracht gever binnen krijgen.  Als de gewerkte uren verwerkt zijn, staat je salaris in principe binnen drie werkdagen op je rekening.


Hoe vaak ontvang ik een salarisstrook?
Je salaris krijg je iedere week uitbetaald. Via de e-mail ontvang je dan een loonspecificatie. Daarop staat het totale loon vermeld (inclusief toeslagen) dat je hebt verdiend. Je kunt daar ook op lezen hoeveel uren je hebt gewerkt en wat er aan belastingen en premies sociale verzekeringen op het loon is ingehouden. Op de loonspecificatie staat ook aangegeven welk (bruto)bedrag je hebt opgebouwd aan vakantiebijslag en kort verzuim en hoeveel vakantiedagen je hebt gespaard.


Hoeveel vakantiedagen heb ik per jaar?
Bij een volledige werkweek bouw je gemiddeld twee vakantiedagen per maand op. Onderaan je loonstrook vind je een overzicht van het aantal uren dat je opgebouwd.


Wat moet ik doen als ik ziek ben?
Als je ziek bent, meld je dat direct bij het bedrijf waar je werkt en vervolgens bij DDD. In de loop van de dag nemen wij nog even contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. Ook melden we je ziek bij het UWV. Binnen twee dagen na de ziekmelding neemt het UWV telefonisch contact met je op. Het is belangrijk dat je altijd bereikbaar bent en dat je niet vergeet je weer beter te melden.


Ik wil een dag vrij. Hoe lang van tevoren moet ik dat doorgeven?
Als je een dagje vrij wilt, meld je dat minimaal drie werkdagen van tevoren. Bij het maken van je werkrooster kunnen wij er dan rekening mee houden en de opdrachtgever tijdig informeren dat je een vrije dag hebt opgenomen.

 

Contact

Bel of mail voor een afspraak. DDD Personeel maakt graag tijd vrij voor een gesprek dat resulteert in een langdurige én goede relatie.

Adres

Schiekade 133-31
3033 BL Rotterdam

Recruitment en Planning

T 010 - 243 08 98
E info@dddpersoneel.nl

Administratie en facturatie

T 010 714 40 53
E administratie@dddpersoneel.nl