Plaswijckpark

Het leukste familiepark van Nederland!

Plaswijckpark is een recreatiepark gelegen aan de Bergse Achterplas tussen de stadsdelen Schiebroek en Hillegersberg aan de noordrand van Rotterdam. Het park is eigendom van de Stichting Plaswijckpark en je kunt er, naast het bekijken van verschillende dieren zoals bijvoorbeeld alpaca's, boerderijdieren, (half) apen en lynxen, genieten en heerlijk spelen in de leukste speeltuinen van Nederland.

Het park is verdeeld in drie gebieden; Wandelwijck, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de verschillende tuinen, zoals Rosarium bijvoorbeeld - een rozentuin met meer dan 40 soorten rozen! Of wat dacht je van de Engelse Tuin met zijn mooie fonteinen? In de Picknickweide heb je alle ruimte om lekker in het gras te liggen. 

In Dierenrijck maak je kennis met de bewoners van Plaswijckpark. Ze willen jou ook graag leren kennen! Dus kom gekke bekken trekken met de apen en bespied de roofdieren. In de Troetelweide maak je bokkensprongen met de geiten. De dieren komen van over de hele wereld, maar vooral uit Europa.

Tenslotte raak je in Speelwijck nooit uitgespeeld. Ga je meteen de zee op in de Havenspeeltuin? Of toch eerst aan de touwen slingeren in de Apenspeeltuin? Of als een echte automobilist rondrijden in de Verkeerstuin… Er is zo veel te doen! 

Contact

Bel of mail voor een afspraak. DDD Personeel maakt graag tijd vrij voor een gesprek dat resulteert in een langdurige én goede relatie.

Adres

Schiekade 133-31
3033 BL Rotterdam

Recruitment en Planning

T 010 - 243 08 98
E info@dddpersoneel.nl

Administratie en facturatie

T 010 714 40 53
E administratie@dddpersoneel.nl