Heineken

Werken bij een aantrekkelijke multinational

Heineken is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector en is actief in meer dan 178 landen. Met een totaal biervolume van meer dan 200 miljoen hectoliter behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld. Naast bier is Heineken de grootste ciderproducent ter wereld. De productie vindt plaats in meer dan 140 brouwerijen in 71 landen. 

Heineken bezit en beheert verschillende biermerken. Heineken en Amstel zijn de belangrijkste internationale merken. Heineken is het meest verkochte biermerk in Europa en Amstel is nummer drie. In 2011 had Heineken wereldwijd een marktaandeel van 8,8%. Heineken bezit en beheert daarnaast meer dan 250 merken, zoals Sol, Desperados, 33 Export, Cruzcampo, Żywiec, Birra Moretti, Murphy's, Brand, Star en de cidermerken Strongbow en Jillz. Tevens is Heineken ook eigenaar van Vrumona in Bunnik, dat frisdranken produceert als Pepsi, Sisi en Sourcy. 

Contact

Bel of mail voor een afspraak. DDD Personeel maakt graag tijd vrij voor een gesprek dat resulteert in een langdurige én goede relatie.

Adres

Schiekade 133-31
3033 BL Rotterdam

Recruitment en Planning

T 010 - 243 08 98
E info@dddpersoneel.nl

Administratie en facturatie

T 010 714 40 53
E administratie@dddpersoneel.nl