Herman Jansen

Herman Jansen maakt dranken om het leven te veraangenamen. Van Flügel tot eigen Whiskey distilleert en distribueert Herman Jansen een groot assortiment aan dranken voor de nationale en internationale markt.

Meer informatie

 

Compaxo Fijne Vleeswaren

Sinds 1855 weet Compaxo heerlijke vleeswaren te maken in de regio Gouda. De ambacht is van vader op zoon doorgegeven en is nog steeds aanwezig in de fabriek.

Meer informatie

 

Romaro Schoonhouden

Al decennia is Romaro er van overtuigd dat een schone werkomgeving zorgt voor plezier, gezondheid, veiligheid en betere prestaties van medewerkers.

Meer informatie

 

The Coatinc Company

In meer dan 130 jaar heeft The Coatinc Company zich ontwikkeld van een regionale verzinkerij tot een van de meest toonaangevende oppervlakteveredelaars in Europa. Van advies tot productie tot logistieke perfectie, Coatinc is de one-stop-shop dienstverlener, die dromen duurzaam en in kleur veredelt.

Meer informatie

 

Heineken

Heineken is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector en is actief in meer dan 178 landen. Met een totaal biervolume van meer dan 200 miljoen hectoliter behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld. Naast bier is Heineken de grootste ciderproducent ter wereld. De productie vindt plaats in meer dan 140 brouwerijen in 71 landen.

Meer informatie

 

Plaswijckpark

Plaswijckpark is een recreatiepark gelegen aan de Bergse Achterplas tussen de stadsdelen Schiebroek en Hillegersberg aan de noordrand van Rotterdam. Het park is eigendom van de Stichting Plaswijckpark en je kunt er, naast het bekijken van verschillende dieren zoals bijvoorbeeld alpaca's, boerderijdieren, (half) apen en lynxen, genieten en heerlijk spelen in de leukste speeltuinen van Nederland.

Meer informatie

 

Contact

Bel of mail voor een afspraak. DDD Personeel maakt graag tijd vrij voor een gesprek dat resulteert in een langdurige én goede relatie.

Adres

Schiekade 133-31
3033 BL Rotterdam

Recruitment en Planning

T 010 - 243 08 98
E info@dddpersoneel.nl

Administratie en facturatie

T 010 714 40 53
E administratie@dddpersoneel.nl