Allround loodgieter

Allround loodgieter

40
Schoonmaak,Techniek
Rotterdam
Solliciteer op deze functie

 

Wij zijn met spoed opzoek naar allround loodgieters. Als loodgieter ben je dagelijks aan de gang met de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering.

Een loodgieter monteert, installeert en repareert leidinginstallaties, fittingen en verbindingsstukken van verwarmingssystemen, water- en afvoersystemen volgens specificaties en voorschriften. De werkzaamheden zijn oa: het instaleren van CV-instalaties, waterinstallaties en het sanitair. Ook wordt er verwacht dat je zelfstandig leidingwerk kan aanleggen.

Je bent

Technisch aangelegd en ervaring met het plaatsen van boilers, radiatoren, waterbakken en ketels. Verder ben je een echte aanpakker en kan je goed zelfstandig werken.

Wij vragen

- VCA certificaat

- Rijbewijs B

- Relevante werkervaring als zelfstandige loodgieter

Wij bieden

Wij bieden je een prettige, collegiale en informele werksfeer bij een professionele organisatie, waar een ondernemende no-nonsense cultuur heerst. Na een succesvolle uitzendperiode krijg jij een aanstelling bij onze opdrachtgever aangeboden!

Waar ga je werken

De werkzaamheden vinden plaats in de buurt van Zuid-Holland. Je komt bij een groot bedrijf in Rotterdam te werken met veel doorgroeimogelijkheden en een vast contract.

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Wij komen graag met jou in contact! Solliciteer via de button en mail jouw sollicitatie (motivatie & C.V.). Bij vragen over deze functie kan je ons natuurlijk bellen: 010-243 08. 

 

Solliciteer op deze functie

Deel deze vacature


« Terug naar het overzicht

Contact

Bel of mail voor een afspraak. DDD Personeel maakt graag tijd vrij voor een gesprek dat resulteert in een langdurige én goede relatie.

Adres

Schiekade 133-31
3033 BL Rotterdam

Recruitment en Planning

T 010 - 243 08 98
E info@dddpersoneel.nl

Administratie en facturatie

T 010 714 40 53
E administratie@dddpersoneel.nl